ПАМ’ЯТІ ВЧИТЕЛЯ (доктора юридичних наук, професора, заслуженого юриста України Іщенка Андрія Володимировича) - Чернявський , С.; Чорноус , Ю.; Самодін , А. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 2019)
ПАМ’ЯТІ ВЧИТЕЛЯ (доктора юридичних наук, професора, заслуженого юриста України Іщенка Андрія Володимировича)