Кримінально-правове забезпечення протидії злочинності: напрями біоетизації - Кузнецов , В. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 2019)
Рец. на кн.: Триньова Я. О. Біоетика кримінально-правового забезпечення протидії злочинності : монографія. Харків : Право, 2019. 536 с.