Подія кримінального правопорушення як обставина, що підлягає доказуванню під час розслідування злочинів, пов’язаних із терористичною діяльністю - Tsupryk, I. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено особливості встановлення події кримінального правопорушення як складової предмета доказування під час розслідування злочинів, пов’язаних із терористичною діяльністю. З’ясовано сутність поняття «тероризм» з огляду на диспозиції статей Кримінального кодексу України, які визначають караність означених діянь.