Компаративний вимір юридичної психології - ТykhomyrоvO. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто стан компаративних досліджень у різних соціально-гуманітарних науках (філософії, культурології, етнології, антропології, мовознавстві, літературознавстві). Запропоновано інтерпретацію компаративного виміру науки, окреслено можливості його застосування для вивчення юридичної психології.