Правова охорона інноваційного розвитку малого та середнього бізнесу - AndreіevD. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто актуальні питання вдосконалення правової охорони інноваційного розвитку малого та середнього бізнесу в Україні. Досліджено вітчизняну та міжнародну законодавчу практику покращення умов впровадження інноваційної складової в діяльність малого та середнього підприємництва. Визначено перспективні напрями державної політики щодо посилення інтелектуального та інноваційного потенціалу суб’єктів малого та середнього бізнесу.