Теоретичне осмислення сутності правозахисної функції в державах Центральної Європи - Наливайко , Л. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 2020)
Рец. на кн.: Копча В. В. Правозахисна функція держави Центральної Європи: теоретичні та порівняльно-правові аспекти : монографія. Херсон : Гельветика, 2020. 396 с.