Сучасний підручник із кримінології: на допомогу студенту, викладачу, практику - Костицький , М.; Дрьомін , В. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 2020)
Рец. на кн.: Кримінологія : підручник / [О. М. Джужа, В. В. Василевич, В. В. Чернєй та ін.] ; за заг. ред. В. В. Чернєя ; наук. ред. О. М. Джужі. Київ : Маслаков, 2020. 612 с.