Підтримання прокурором публічного обвинувачення в суді: процесуальна тактика в нестандартних умовах - Rohatiuk, I. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто питання підтримання прокурором публічного обвинувачення в суді. Обґрунтовано необхідність розроблення процесуальної тактики сторони обвинувачення в нестандартних умовах. Наведено приклади збирання та перевірки доказів прокурором у судовому засіданні.