Кримінальна процесуальна діяльність детектива національного антикорупційного бюро України: питання теорії та практики - Voitiuk, R. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Висвітлено актуальні питання кримінальної процесуальної діяльності детектива Національного антикорупційного бюро України. Здійснено порівняльний аналіз законодавства, теоретичних досліджень і правоохоронної практики.