Класифікація потерпілих від злочинів проти власності у сфері будівництва - Vavrysh, A. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Визначено поняття «потерпілий від злочинів проти власності у сфері будівництва». Висвітлено особливості цієї категорії осіб та розроблено їх класифікацію.