Правовий аналіз кримінологічної політики України - Кваша , О. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ, 2021)
Рец. на кн.: Василевич В. В. Кримінологічна політика України : монографія. Київ : Нац. акад. внутр. справ, 2020. 435 с.