Удосконалення термінологічного апарату глави 21 кримінального процесуального кодексу України - Hribov, M. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Окреслено коло проблем, що постають у процесі реалізації слідчими й оперативними підрозділами положень глави 21 Кримінального процесуального кодексу України у зв’язку з недосконалістю її термінологічного апарату. Запропоновано шляхи розв’язання цих проблем. Визначено основні засади вдосконалення термінологічного апарату інституту негласних слідчих (розшукових) дій.