Проблеми виконання в Україні рішень Європейського суду з прав людини - Kaminska, N.; KоsіakN. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано особливості виконання рішень Європейського суду з прав людини в Україні. Висвітлено процес реалізації гарантій права громадян нашої держави на звернення до цього органу на підставі Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод. Розглянуто способи забезпечення їх виконання, а також конституційні засади виконавчого провадження в Україні як гарантії захисту прав людини та громадянина, унаслідок чого запропоновано можливі шляхи розв’язання проблем у зазначеній сфері.