Особливості виявлення та попередження правопорушень, що вчиняються на ринку фінансових послуг під час провадження діяльності кредитних спілок - Takhtai, O. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано особливості ринку фінансових послуг. Визначено типові правопорушення, що вчиняють під час діяльності кредитних спілок. Окреслено напрями роботи підрозділів із захисту економіки Національної поліції щодо своєчасного викриття зловживань, що вчиняють посадові особи кредитної спілки, перевірки й аналізу їх діяльності.