Cучасні питання вдосконалення механізму стягнення єдиного податку із сільськогосподарських товаровиробників - Zhmudinskyi, V. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Розкрито способи поліпшення системи оподаткування фермерів. Наголошено, що сільськогосподарський сектор є важливою складовою економіки України, розвиток якої залежить від збалансованого ресурсозабезпечення, підтримки податкових пільг. Визначено необхідність спрощення податкових процедур, покладених на сільськогосподарські підприємства.