Вік, з якого може наставати кримінальна відповідальність за вчинення злочину, передбаченого ст. 260 кримінального кодексу україни - Kononchuk, A. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено актуальні питання віку, з якого може наставати кримінальна відповідальність за створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань та участь у них. Обґрунтовано необхідність зниження такого віку з 16 до 14 років.