Таємниця досудового розслідування в кримінальному судочинстві Європейських держав - Yefymenko, I. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено наукові підходи до визначення поняття «таємниця досудового розслідування», на підставі яких запропоновано авторське тлумачення цього терміна. Розглянуто відомості, які містять таємницю досудового розслідування. Доведено фрагментарність норм кримінально-процесуального законодавства окремих європейських держав щодо порядку розголошення таємниці досудового розслідування.