Особливості фіксації підрозділами кримінальної поліції фактичних даних щодо створення або утримання місць розпусти - Yemets, O. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто комплекс питань, пов’язаних із сучасними особливостями фіксації фактичних даних про створення або утримання місць розпусти під час здійснення оперативно-розшукової діяльності. Визначено уповноважених для цього суб’єктів, а також здійснено аналіз правових аспектів фіксації фактичних даних про протиправні діяння окремих осіб і груп, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України. Надано рекомендації для працівників оперативних підрозділів щодо реалізації зазначених дій.