Удосконалення взаємодії органів досудового розслідування з підрозділами державної аудиторської служби україни під час призначення та проведення ревізій у кримінальному провадженні - Nehanov, V. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Доведено, що чинний нормативний акт, який визначає порядок взаємодії органів державної контрольно-ревізійної служби, прокуратури і внутрішніх справ, не забезпечує ефективної співпраці між органами державного фінансового контролю та органами прокуратури і досудового розслідування. Подано пропозиції до положень запропонованого Державною аудиторською службою України проекту нового порядку взаємодії, які забезпечать виконання вимог Кримінального процесуального кодексу України та поліпшать міжвідомчий баланс прав та обов’язків між зазначеними органами.