Періодизація розвитку криміналістики: проблеми термінології та визначення критеріїв - Yusupov, V. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Висвітлено періодизацію криміналістики шляхом дослідження криміналістичних історіографічних джерел. Проаналізовано критерії поділу цієї науки на періоди. Обґрунтовано доцільність використання в періодизації понять «період», «етап».