Стан наукового дослідження проблем доказування в кримінальних провадженнях про злочини, пов’язані з терористичною діяльністю - Tsiupryk, I. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано окремі положення наукових праць вітчизняних і зарубіжних науковців, які досліджували питання боротьби зі злочинами, пов’язаними з терористичною діяльністю. Констатовано, що проблеми доказування в кримінальних провадженнях щодо таких злочинів є малодослідженими. Визначено і запропоновано напрями розвитку наукового знання з урахуванням сучасного стану національного, міжнародного законодавства, правозастосовної практики і наукового розроблення зазначеної теми.