Розроблення доктринальних положень пенітенціарного законодавства в сучасних умовах - Bohatyriov, I. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано роль доктринальних положень пенітенціарного законодавства щодо гуманізації позбавлення волі в Україні. Доведено необхідність розвитку пенітенціарного законодавства в сучасних умовах.