Криміналістична класифікація злочинів у сфері будівництва - Zapototsky, A. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
На основі вивчення судової практики систематизовано злочини у сфері будівництва. Розроблено їх криміналістичну класифікацію, що охоплює родовий об’єкт посягань, найбільш поширені злочинні схеми й технології, а також етапи будівництва.