Діяльність слідчого щодо встановлення місцезнаходження підозрюваного в кримінальних провадженнях відносно нерозкритих зґвалтувань - Simonenko, N. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто процесуальний порядок зупинення досудового розслідування зґвалтувань минулих років та оголошення підозрюваної особи в розшук. Визначено слідчі (розшукові) та негласні слідчі (розшукові) дії, які слід проводити під час розслідування зазначеного кримінального провадження.