Особливості професійної культури юрисконсульта - Voloshyna, Ya. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено професійну культуру юрисконсульта, її внутрішню будову та структурні елементи. Висвітлено способи її вдосконалення.