Здійснення кримінальною поліцією профілактики звідництва - Yemets, O. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто питання щодо здійснення профілактики звідництва для розпусти підрозділами кримінальної поліції в сучасних умовах. Висвітлено правові аспекти правоохоронної діяльності в цій сфері. Розроблено рекомендації для оперативних працівників стосовно профілактики цих злочинів.