Юридична клінічна освіта: досвід Національної академії внутрішніх справ - Cherniavskyi, S.; Tytko, A. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Викладено основні погляди на історичний розвиток юридичної клінічної освіти та юридичних клінік. Проаналізовано обставини виникнення юридичних клінік, основні правові та організаційні засади їх діяльності. Визначено особливості надання юридичними клініками Національної академії внутрішніх справ безоплатної первинної правової допомоги.