Ознаки службового житла в контексті проблем їх законодавчого закріплення - Porodko, V. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
На основі аналізу положень чинного законодавства виокремлено ознаки службового житла, які є необхідними та достатніми для визначення поняття цього інституту. Акцентовано увагу на нормативно-правовій регламентації відносин, що виникають під час надання службових житлових приміщень військовослужбовцям і членам їх сімей. Констатовано суперечності в підходах до визначення цих ознак, з огляду на що доведено необхідність чіткого закріплення поняття службового житла під час розроблення нового Житлового кодексу України.