Актуальні проблеми кримінально-правового впливу на учасників не передбачених законами України воєнізованих або збройних формувань - Vozniuk, A. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено проблеми кримінальної відповідальності за створення не передбачених законами України воєнізованих або збройних формувань та участь у них. Розглянуто питання кримінально-правового заохочення їх учасників у разі позитивної післязлочинної поведінки.