Концептуальні засади кримінально-правової характеристики сексуальної експлуатації - Niebytov, A. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено концептуальні засади та елементи кримінально-правової характеристики сексуальної експлуатації. Розкрито зміст терміна «сексуальна експлуатація» та встановлено форми цього явища.