Значення обставин, що характеризують особу обвинуваченого, для обрання запобіжного заходу - Kastarnov, D. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено аналіз правових позицій Європейського суду з прав людини та національної правозастосовної практики щодо врахування обставин, які характеризують особу обвинуваченого, під час прийняття рішень про обрання запобіжного заходу.