Заходи протидії транснаціональному наркобізнесу, що вчиняється представниками окремих етнічних груп - Sievruk, V.; Pavlenko, S. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено аналіз транснаціонального наркобізнесу, яким займаються особи циганської національності. Розглянуто протидію незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів як один із пріоритетних напрямів діяльності правоохоронних органів на сучасному етапі розвитку української держави.