Міжнародний досвід запровадження системи заходів антикорупційної спрямованості - Trepak, V. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено міжнародний досвід протидії корупції в державах, у яких вдало організована антикорупційна діяльність дала змогу досягнути вагомих результатів. Проаналізовано основні моделі антикорупційної діяльності й визначено фактори, що перешкоджають мінімізації рівня корупції.