Запобігання утворенню неповнолітніми злочинних угруповань, що вчиняють корисливо-насильницькі злочини - РудикM. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено кримінологічний аналіз злочинності неповнолітніх, що вчиняють корисливо-насильницькі злочини в складі організованих злочинних угруповань. За узагальненими статистичними даними запропоновано створити комплексну інноваційну модель запобігання груповій підлітковій злочинності