Слідчі (розшукові), процесуальні та організаційні дії в механізмі розшуку осіб, які переховуються від досудового розслідування та суду - ЛисенкоO. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Наведено особливості здійснення заходів, зокрема слідчих (розшукових), негласних слідчих (розшукових), процесуальних, організаційних дій, відносно встановлення інформації, що використовується в пошуковому процесі правоохоронних органів для встановлення місця перебування осіб, які переховуються від досудового розслідування та суду.