Проблемні питання кваліфікації злочинів, передбачених ст. 209 КК України - ЧернявськийS.; ПроцюкO.; ХабчукO. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Висвітлено проблемні питання вчинення злочинів у сфері господарської діяльності, зокрема відносно низки спірних положень законодавства, що використовуються під час кваліфікації діянь, передбачених ст. 209 КК України, яка передбачає відповідальність за легалізацію (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом. Констатовано факти прорахунків законотворця під час визначення об’єктивної сторони такого складу злочину. З’ясовано дискусійні моменти кримінально-правової характеристики аналізованого складу злочину, а також запропоновано шляхи вдосконалення цієї кримінально-правової норми.