Віктимологічне значення психопрофілактичної роботи - ДжужаO.; ДжужаA. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто віктимологічні засади психопрофілактики, значення створення антивіктимогенних «зон», поняття девіктимізації та віктимологічних методик (моделей) запобігання окремим видам злочинів.