Нариси та дискусії щодо розуміння державної політики у сфері внутрішніх справ - АвакянT. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Сформульовано загальну конструкцію доктринального бачення державної політики у сфері внутрішніх справ. Виокремлено зовнішній та внутрішній аспекти її реалізації різними соціальними суб᾽єктами, зокрема правоохоронними органами.