Надзвичайний стан: зміст і порядок уведення - ЄзерськийD. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Розкрито питання змісту правового режиму надзвичайного стану, виокремлено його головні компоненти. Проаналізовано права громадян, що не можуть бути обмежені в разі введення надзвичайного стану відповідно до норм – гарантій міжнародного права.