Особливості професійної деформації співробітників державної служби з надзвичайних ситуацій України - Kobko, V. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто природу та форми вияву професійної деформації у співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій України. Наголошено на проблемах її подолання, що обумовлені різноманітністю службових відносин і чинниками особистісного характеру.