Отримання та використання оперативної інформації - ГреченкоS. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто питання щодо отримання та використання оперативної інформації. З’ясовано її значення для попередження, припинення й розслідування злочинів та інших протиправних діянь.