Актуальні питання диференціації кримінальної відповідальності за створення терористичної групи й терористичної організації - Vozniuk, A. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано актуальні питання диференціації кримінальної відповідальності за створення терористичної групи та терористичної організації. Обґрунтовано пропозиції щодо вдосконалення кримінальної відповідальності за цей злочин.