Напрями законодавчого вдосконалення протидії злочинам у сфері державних фінансів - ХоменкоV. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто актуальні проблеми законодавчого вдосконалення застосовування кримінальної відповідальності за злочини у сфері державних фінансів, у тому числі пов᾽язані з ухиленням від оподаткування.