Використання можливостей нечіткої логіки для алгоритмізації дій оперативних працівників під час виявлення та фіксації злочинів - НіколаюкS.; РадченкоR. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Розкрито проблемні питання використання можливостей нечіткої логіки під час алгоритмізації дій оперативних працівників у процесі виявлення та фіксації злочинів.