Значення молекулярно-генетичної експертизи під час розслідування злочинів - Haldetska, I. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Розкрито сутність і зміст молекулярно-генетичної експертизи. Аргументовано її значущість під час розлідування злочинів. Наведено приклади проведення молекулярно-генетичної експертизи в Україні та світі.