ЗАСТОСУВАННЯ НОРМАТИВНИХ АКТІВ, ЩО РЕГУЛЮЮТЬ ПРАВОВІДНОСИНИ У СФЕРІ ВИКОРИСТАННЯ ПРОМИСЛОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ БУДІВЕЛЬ І СПОРУД, ПІД ЧАС РОЗСЛІДУВАННЯ ЗЛОЧИНІВ, ПЕРЕДБАЧЕНИХ СТ. 275 КК УКРАЇНИ - Voitovych, Ya. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано основні нормативні документи, що регулюють сферу безпеки використання промислової продукції та експлуатації будівель і споруд на міжнародному й національному рівнях. Визначено особливості їх використання в процесі розслідування злочинів, передбачених ст. 275 КК України.