ТИПОЛОГІЯ УЧАСНИКІВ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНИХ ЗАКОНОМ ВОЄНІЗОВАНИХ АБО ЗБРОЙНИХ ФОРМУВАНЬ - Kuchmenko, S. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Комплексно досліджено питання класифікації учасників не передбачених законодавством України воєнізованих або збройних формувань. Проаналізовано вплив типології особи злочинця на розроблення заходів загальної та індивідуальної профілактики злочинів.