Проблеми протидії корупції в Україні - Kuzmenko, O.; Chorna, V.; Feshchuk, V. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено аналіз корупційних проявів в Україні. Схарактеризовано дрібну та ділову корупції. Особливу увагу приділено концепції політичної корупції, яку використовує правляча еліта з метою захоплення та підтримки влади, а також протистояння політичним конкурентам. Виявлено труднощі в контексті впровадження заходів із протидії корупції компетентними органами, які виконують цю діяльність.