КОНСТИТУЦІЙНЕ ПРАВО НА ОХОРОНУ ЗДОРОВʼЯ В СИСТЕМІ СУБʼЄКТИВНИХ ПРАВ ЛЮДИНИ - Nazarko, Yu. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Висвітлено концептуально важливі поняття у сфері права на охорону здоровʼя. Проаналізовано взаємодію права на охорону здоровʼя з іншими субʼєктивними правами людини в контексті практики Європейського суду з прав людини.