ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВИХ ГАРАНТІЙ ПРАВ І СВОБОД ЛЮДИНИ ТА ГРОМАДЯНИНА - Kostiushko, O. (Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ)
Схарактеризовано засади забезпечення адміністративно- правових гарантій прав і свобод людини та громадянина в сучасних умовах. Обґрунтовано обов’язок держави забезпечити права і свободи та створити сприятливі умови для їх реалізації особою. Окреслено адміністративно-правові способи захисту прав і свобод людини та громадянина в контексті комплексного дослідження правового статусу людини.